Τα ελάχιστα μεταφορικά, αναλόγως τη ζώνη, αναφέρονται παρακάτω:

  • Αττική: 7,45 ευρώ
  • Κεντρική Μακεδονία (Θεσσαλονίκη): 8,70 ευρώ
  • Ηπειρωτική Ελλάδα: 10 ευρώ
  • Νησιά: 11,20 ευρώ

1) Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 250 € εντός Αττικής.

2) Κόστος μεταφορικών μέχρι την έδρα της μεταφορικής στην Αθήνα δωρεάν. Η αμοιβή της μεταφορικής ορίζεται σε συνεννόηση με αυτή και τα έξοδα αποστολής θα βαρύνουν τους πελάτες.

3) Η δωρεάν μεταφορά εντός Αττικής, είναι μέχρι την είσοδο της πολυκατοικίας στο ισόγειο. Η παράδοση μεγάλου όγκου η βάρους προϊόντων γίνεται επί πεζοδρομίου. Για παραδόσεις σε όροφο μέσω σκάλας ή ανυψωτικού γίνεται κατόπιν συνεννόησης με το αντίστοιχο τμήμα της εταιρίας μας με έξτρα χρέωση. Επίσης έχετε την δυνατότητα να παραλάβετε τα προϊόντα που έχετε παραγγείλει από την έδρα μας χωρίς καμία επιβάρυνση, καθημερινά Δευτέρα με Σάββατο ωράριο καταστημάτων.

Η εταιρεία μας καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια αποστολής των προϊόντων στους πελάτες της εντός του αναγραφόμενου χρόνου, σε περίπτωση όμως καθυστέρησης για οποιονδήποτε λόγο, η Εταιρεία δεν αναγνωρίζει την ύπαρξη οποιασδήποτε ευθύνης.

Σημειώνεται ότι ειδικά για αποστολή Αντλίας Θερμότητας, λεβήτων, σωμάτων καλοριφέρ και γενικά συναφών ογκωδών και μεγάλου βάρους προϊόντων, το κόστος αποστολής θα καθορίζεται μετά από συνεννόηση με τον πελάτη κατά περίπτωση. Αντίστοιχα το ίδιο θα ισχύει και για αντικειμενικά δυσπρόσιτες περιοχές.

Προσοχή!!! Τα προϊόντα που είναι κατόπιν παραγγελίας μπορεί να καθυστερήσουν από 2 έως 30 ημέρες.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.