Η εταιρεία

H Τεχνική Κατασκευαστική Ανδρέα Τσιαρικτσή είναι μια εξειδικευμένη εταιρία κλιματισμού θέρμανσης και ηλιακών συστημάτων, με σταθερή ανάπτυξη, που προμηθεύει και εγκαθιστά συστήματα κλιματισμού, θέρμανσης και ηλιακών τελευταίας τεχνολογίας.

Η εταιρία ιδρύθηκε από τον κ. Ανδρέα Τσιαρικτσή το 1996. Ξεκίνησε με ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις και συντηρήσεις καυστήρων, στη συνέχεια το 1999 επεκτάθηκε στο χώρο της ψύξης κάνοντας εγκαταστάσεις και συντηρήσεις κλιματισμού. Από το 2004 ασχολείται και με υδραυλικές εγκαταστάσεις και ηλιακούς θερμοσίφωνες.

Το άριστα καταρτισμένο προσωπικό της, δίνει λύσεις σε όλους τους τομείς δημιουργώντας νέους ευχαριστημένους πελάτες.

Αναλαμβάνει εγκαταστάσεις θέρμανσης, (καλοριφέρ) κεντρικού κλιματισμού, εξαερισμού, τοπικών μονάδων split και ηλιακών συστημάτων.

Αναλαμβάνει συντηρήσεις καυστήρων παντός τύπου και επίτοιχων λεβήτων, επαγγελματικών συστημάτων καύσης (βιοτεχνίες αρτοποιία, κ.λπ.), κεντρικό κλιματισμό, κλιματιστικά και ηλιακούς θερμοσίφωνες.

Οι τεχνικοί μας παρέχουν έμπειρες συμβουλές και αναλαμβάνουν εφόσον επιθυμείτε τη μελέτη για τον κλιματισμό του χώρου σας, της θέρμανσης ή του ηλιακού σας θερμοσίφωνα εντελώς δωρεάν οποτεδήποτε εσείς το ζητήσετε.