Εγκατάσταση φυσικού αερίου

Η εγκατάσταση φυσικού αερίου αποτελεί τη δημοφιλέστερη επιλογή για οικονομικό καύσιμο τόσο σε σπίτια όσο και σε επαγγελματικούς χώρους. Γνωρίζοντας τη μεγάλη ζήτηση που παρουσιάζει, αλλά και τα πολλά οφέλη που έχει, σας παραθέτουμε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζετε πριν προχωρήσετε στην τοποθέτηση λέβητα φυσικού αερίου.

Πλεονεκτήματα που προσφέρει η εγκατάσταση φυσικού αερίου

Το φυσικό αέριο έχει γνωρίσει ιδιαίτερη ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια καθώς όλο και περισσότερος κόσμος προτιμάει σας τρόπο θέρμανσης το φυσικό αέριο. Αυτό συμβαίνει για τους παρακάτω λόγους:

  • Εξοικονόμηση χρημάτων
    Το φυσικό αέριοείναι από τα οικονομικότερα καύσιμα που μπορεί να βρει κανείς. Οι έρευνες που έχουν γίνει, δείχνουν ότι έπειτα από την εγκατάσταση φυσικού αερίου τα έξοδα θέρμανσης μειώνονται έως 44% σε σχέση με το πετρέλαιο θέρμανσης ενώ σε σύγκριση με το ηλεκτρικό ρεύμα που καταναλώνεται σε οικιακές συσκευές η μείωση φτάνει το 70%.
  • Ευκολία & Λειτουργικότητα
    Η εγκατάσταση φυσικού αερίου είτε γίνεται σε ολόκληρη την πολυκατοικία ή σε διαμέρισμα ή σε μονοκατοικία με ατομικό επιτοίχιο λέβητα. Παρέχει αυτονομία και σου δίνει τη δυνατότητα να αυξομειώνεις την ένταση στις εστίες της κουζίνας και τις υπόλοιπες ηλεκτρικές συσκευές που είναι συνδεδεμένες στο αέριο ανάλογα με τις ανάγκες σου.
  • Φιλικό προς το περιβάλλον
    Το φυσικό αέριο αποτελεί το πιο καθαρό καύσιμο σε σύγκριση με τα υπόλοιπα και είναι το λιγότερο επιβλαβές για την ατμόσφαιρα. Επίσης, συμβάλει στη μείωση του φαινομένου του θερμοκηπίου και ακόμη δεν περιέχει βλαβερές ενώσεις θείου που ρυπαίνουν την ατμόσφαιρα.
  • Μεγαλύτερη διάρκεια
    Το φυσικό αέριο δεν παράγει τέφρα ή άλλα κατάλοιπα κατά την καύση του και έτσι με τη σωστή συντήρηση μία φορά το χρόνο μπορείς να διατηρήσεις σε καλή κατάσταση τις συσκευές διαχείρισής του.

Που μπορεί να γίνει η εγκατάσταση φυσικού αερίου

Η εγκατάσταση φυσικού αερίου γίνεται σε οποιοδήποτε μέρος επιθυμείς. Ακόμα και αν μένεις σε πολυκατοικία, δε χρειάζεται πλέον να πάρεις την έγκριση των υπόλοιπων ενοίκων. Επιπλέον υπάρχουν περιπτώσεις όπου οι νέοι λέβητες αερίου είναι η μοναδική λύση για αυτόνομη θέρμανση σε ένα σπίτι.

Πιο συγκεκριμένα οι επαγγελματίες τεχνικοί της εταιρείας μας αναλαμβάνουν τα εξής παρακάτω με χαμηλό κόστος:

  • Εγκατάσταση φυσικού αερίου σε διαμέρισμα
  • Εγκατάσταση φυσικού αερίου σε πολυκατοικία
  • Εγκατάσταση φυσικού αερίου σε μονοκατοικία
  • Εγκατάσταση φυσικού αερίου σε επαγγελματικό χώρο