Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις

Οι ηλεκτρολόγοι της εταιρείας μας έχουν τη γνώση και την πείρα να σας προσφέρουν ολοκληρωμένες λύσεις και υπηρεσίες ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων που όχι μόνο θα είναι κατάλληλες για σας, αλλά ταυτόχρονα θα είναι και άκρως ποιοτικές. Οι ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις που αναλαμβάνουμε μπορεί να είναι γενικές ή επιμέρους σε χώρους κατοικιών και επαγγελματικούς.

Σα στόχο έχουμε να πραγματοποιούμε με υπευθυνότητα λειτουργικές και ασφαλείς ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις με υλικά άριστης ποιότητας. Παρέχουμε ηλεκτρολογικό σχέδιο σε κάτοψη του χώρου όπως και προσφορά με τις κατάλληλες τεχνικές διευκρινίσεις και πληροφορίες κόστους κατασκευής. Αξιόπιστες και ποιοτικές Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις

Αναλαμβάνουμε ολοκληρωμένες ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις σε διαμερίσματα, πολυκατοικίες, μονοκατοικίες, καταστήματα και εμπορικά κέντρα.

Ακόμα εκτελούμε ηλεκτρολογικές εργασίες παντός τύπου, όπως:

  • Ηλεκτρολογικές ανακαινίσεις
  • Ηλεκτρολογική εγκατάσταση κεντρικής θέρμανσης
  • Συντήρηση ή αντικατάσταση ηλεκτρικών πινάκων
  • Εγκατάσταση ή αντικατάσταση ηλεκτρικών συσκευών
  • Εγκατάσταση ή αντικατάσταση ηλεκτρικών θερμοσίφωνων

Πιστοποιήσεις

Όταν ολοκληρωθεί το έργο και έχουμε κάνει όλους τους απαραίτητους ελέγχους ασφαλείας, δίνουμε την έγγραφη πιστοποίηση (ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΔΕΗ) και παραδίδουμε το έργο στον ιδιοκτήτη.